dijous, 20 de desembre del 2012

No compris, ADOPTA!

Ahir 19 de desembre, la Laura Ber i jo vam exposar el nostre treball d'Identitat i Territori que engloba dues assignatures: TIC i COED.

En aquesta exposició hem intentat transmetre als companys quin tipus de persona som, i pretenem conscienciar-los sobre la NO-compra d'animals ja que a les gosseres n'hi ha molts que moren cada any perquè ningú els ha anat a buscar després de ser abandonats o fins i tot maltractats.
Si per qualsevol motiu no poden tenir animals a casa, també hem presentat l'opció de fer un voluntariat atès que si els agraden els animals és una bona manera d'ajudar-los i de sentir-te bé amb tu mateix.

El tema podiem escolir-lo nosaltres donat que els professors valoraran la nostra expressió, les tècniques utilitzades (mitjans audiovisuals correctament utilitzats, originalitat, que sigui agradable a la vista, entenedors...), valoraran també que haguem aconseguit seduir el públic amb la nostra xerrada i que per tant, es plategin el tema de l'adopció o la compra, entre d'altres coses com la postura (no podem estar arraconats, arrepenjats a una taula o paret, encorbats...).

Creiem que vam assolir els objectius proposats ja que vam saber arribar als sentiments de la gent del públic, van estar atents durant tota l'exposició, vam ser clares i entenedores i al finalitzar-la algunes persones ens van demanar si els podíem donar fulletons dels que havíem repartit ja que hi estaven interessades. Per tant podem estar satisfetes del nostre treball: OBJECTIU COMPLERT!

Aquí us deixo un tast de la nostra exposició:


                 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada