divendres, 2 de novembre del 2012

Presentacions Power Point

El Power Point és un programa que ens permet comunicar-nos amb un públic mitjançant un recurs tecnològic. Es tracta d'un suport audiovisual que ens permet transmetre de manera clara i ordenada la informació. De vegades també és utilitzat pels professors per tal de fer les classes més dinàmiques, motivar els alumnes etc, tenint en compte que no esdevingui una distracció per a ells.

Cal tenir cura de l'estètica del Power Point (colors de fons, de text, els títols...), de l'estructura de l'escrit (primer presentar, després explicar i per últim concloure), no posar molt de text ni llistes i utilitzar imatges o vídeos per transmetre millor.

També cal tenir en compte l'objectiu amb el qual realitzem la presentació ja sigui per informar, motivar, emocionar, incentivar... i sobretot a qui va dirigit.

En el cas dels alumnes, sovint és utilitzat per tal de mostrar el treball que han realitzat, de manera més amena, als professors i companys de classe. D'aquesta manera dominen noves tecnologies i aprenen noves tècniques. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada